Start ponyrijles voor beginnende ruitertjes in Heino

HEINO – Paardensportvereniging Heino biedt in mei een korte introductiecursus ponyrijden voor beginnende ruitertjes aan. Die vinden plaats in de bak van de vereniging aan de Berkendijk 6. Gedurende vier weken kunnen kinderen vanaf 6 jaar met hun eigen pony of leen/verzorgpony naar de club komen om les te krijgen van gediplomeerde instructeurs. Spelenderwijs en op basis van vertrouwen krijgen de kinderen de basisbeginselen van het ponyrijden bijgebracht. PSV Heino wil wel graag dat de kinderen iemand meenemen die de pony aan de hand begeleidt. De lessen zijn gepland op de zaterdagen 4, 11, 18 en 25 mei (telkens van 16.00 tot 16.45 uur). De deelnamekosten bedragen 20 euro (voor vier lessen). Voor nadere informatie kan men contact opnemen met Erna Mulder via mob. 06-13968739 of kijk op staging2.paardensportheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.