Spinnen tegen ALS in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het team ALS Donderslag Bij Heldere Hemel presenteert op zaterdag 13 april meerdere spinninglessen bij Spinning Lemelerveld. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ wil de actiegroep geld inzamelen voor de strijd tegen deze genadeloze ziekte.

Enkele teamleden zullen op 29 mei de Mont Ventoux beklimmen tijdens de Tour du ALS. De lessen zijn gepland tussen 17.00 en 21.00 uur. Belangstellenden kunnen kiezen uit vier tijdsblokken van elk een uur. Meer lessen meedoen kan ook. De deelnamekosten bedragen 10 euro voor één uur; 15 euro voor twee uur; 17,50 euro voor drie uur en 20 euro voor vier uur. Tussen de lessen door is er water te koop, maar ook wat lekkers om de energie weer aan te vullen.

Spinning Lemelerveld is te vinden aan het Kroonplein 2 (boven Blitsspul). Aanmelden kan hier. Neem voor meer informatie contact op via freddieerna@kpnplanet.nl. Online donaties zijn ook mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.