Slachtoffer bedrijfsongeval Olst maakt het ‘naar omstandigheden goed’

OLST – De bouwvakker uit Dalfsen die maandagochtend gewond raakte bij een bedrijfsongeval in Olst, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen via Facebook.

De twintigjarige bouwvakker was aan het werk op een betonnen zolderplaat die net gemonteerd was. Daarbij kwam een stuk van de vloer los, waarna de man zo’n tweeënhalve meter naar beneden viel. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit een scan blijkt inmiddels dat hij geen botbreuken heeft, wel heeft hij een hersenschudding en een kleine bloeding in zijn hoofd overgehouden aan zijn val. Ter observatie bleef hij een nacht in het ziekenhuis, zijn rechterbeen wordt dinsdag nader onderzocht. Mogelijk kan hij daarna weer naar huis.

Om in de toekomst dit soort ongevallen te voorkomen gaat bouwbedrijf Bongers met de leverancier van de kanaalplaten een toolbox- en werkinstructie ontwikkelen. De uitkomsten hiervan worden gedeeld met collega-aannemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.