Schrijver Kader Abdolah naar bibliotheek Wijhe

WIJHE – Op donderdag 9 mei is schrijver Kader Abdolah te gast in de Bibliotheek in Wijhe. Hij is de hoofdact van het Literair Festival Wijhe en verzorgt daar twee optredens.

Foto: Yvette Wolterinck

De Iraniër Kader Abdolah kwam als vluchteling naar Nederland. In zijn romans lees je over Nederland door de ogen van een nieuwkomer, terwijl je kennismaakt met de cultuur tussen onze leefwereld en die waaruit hij voortkomt. Hij schreef onder andere Spijkerschrift, Het huis van de moskee, Papegaai vloog over de IJssel, Salam Europa! en in 2018 Het pad van de gele slippers.

Ook Loes van der Meer, Sanne Haarsma, Gerard Busch en Rita Slikker treden op. Muzikale ondersteuning komt van het klarinetkwartet van de Wijhese harmonie en van troubadours Thom Letteboer en Hans Payens. Het Literair Festival Wijhe wordt georganiseerd door de Bibliotheek in Wijhe en vindt plaats in het naastgelegen oude gemeentehuis, op de hoek van de Langstraat en de Kerkstraat. De toegang bedraagt € 5. Vanwege de beperkte ruimte is reserveren verplicht: telefonisch of via het formulier op de website staging2.bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.