Saam Welzijn en Thuis Lemelerveld organiseren Chillpoint Special op 3 mei.

LEMELERVELD – Op vrijdag 3 mei organiseert Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint Special. Het doel van Chillpoint Special is om een avond organiseren voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Op deze avond worden er allerlei leuke dingen gedaan; spelletjes spelen, hapjes maken en natuurlijk dansen op muziek. Plezier en kennismaking staan deze avond centraal. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree is 1 euro p.p. en daar zit een welkomstdrankje en hapje bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoeltoegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19:00 uur t/m 20:30 uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 58 in Lemelerveld.
Graag van te voren opgeven. Bij vragen en/of opgave kan gemaild worden naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.