Home / Sallandcentraal / Rondleiding op Duurschen Hof

Rondleiding op Duurschen Hof

DEN NUL – Het eerste ontluikende groen is alweer te zien en daarom wordt op zaterdag 13 april de eerste rondleiding gegeven door de permacultuurtuin van Voedselwerkplaats Den Duurschen Hof in Den Nul. Tijdens deze rondleiding vertellen tuinders Willy Boogaard en Jan Schenk het een en ander over tuinieren volgens de principes van de permacultuur en nemen de deelnemers een kijkje bij de bijenkasten. Voedselwerkplaats Den Duurschen Hof is te vinden aan de Damshoekweg 2 in Den Nul. De rondleiding start om 10.30 uur. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.