Rondleiding in Veermans Hof IJsselflora

WIJHE – IVN Wijhe-Olst verzorgt op vrijdag 19 april de eerste rondleiding van het seizoen in Heemtuin Veermans Hof IJsselflora in Wijhe. Deze rondleiding staat in het teken van voorjaarsbloeiers.

Een IVN-gids neemt de deelnemers mee door de heemtuin en vertelt over de opzet van deze tuin en de bloemen en planten die er staan. Aanvang is om 19.00 uur en de rondleiding duurt ongeveer een uur. Opgave vooraf is niet nodig; een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld.

De volgende rondleiding wordt gegeven op zaterdagmiddag 15 juni tijdens de Open Tuinen Dagen. Groepen kunnen ook rondleidingen op maat aanvragen. Neem voor meer informatie contact op met Annet van der Veen via 0570-523937 of heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.