Rohda Raalte wint de Sallandse derby

  RAALTE – De Sallandse derby tussen Rohda Raalte en vv Heino is gewonnen door de ploeg uit Raalte. De Raaltenaren waren de bovenliggende partij in de wedstrijd tussen de rivaliserende buren. Na negentig minuten stond een 3-1 eindstand op het scorebord.

  Na twintig minuten maakte Mart Lugtenberg namens Rohda Raalte de openingstreffer. Vlak na rust maakte Zandvliet de tweede treffer voor de Raaltenaren. Niet veel later viel de beslissing. Alex de Jong zette zijn ploeg met een kopgoal op een 3-0 voorsprong.

  In de tachtigste minuut klonk er nog een zacht gejuich vanuit het supportersvak van de Heinoërs. Rik Keijzer maakte de 3-1 vanaf elf meter.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.