Rode ogen verraden Rijssense drugsrijder

  RIJSSEN – De politie heeft gisteravond twee drugsrijders betrapt in Almelo. Een van de bestuurders, een 29-jarige vrouw uit Rijssen, viel door de mand toen de agenten haar aankeken. Haar rode ogen lieten weinig te raden over; ze was onder invloed.

  Dat meldt RTV Oost.

  De vrouw werd rond 18.00 uur gecontroleerd op de Bornsestraat. Uit de speekseltest bleek dat ze meerdere soorten drugs had gebruikt.

  Drie kwartier later rook de politie opnieuw onraad. Letterlijk. Toen een 26-jarige Almeloër de voorportier open deed, kwam een sterke hennepgeur de agenten tegemoet. De speekseltest wees uit dat ook hij onder invloed was. Daarnaast reed de man met een ongeldig rijbewijs.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.