Reis naar stoeterij voor ouderen uit Wesepe en Averlo

WESEPE – Ouderen uit Wesepe en Averlo gaan woensdag 15 mei op stap met de bus. De reis voert naar Hemrik in Friesland, waar een bezoek aan ‘Stoeterij ’t Swarte Paert’ op het programma staat. Daar volgt een rondleiding onder leiding van een gids en kunnen de ouderen een kijkje nemen bij en meer te weten komen over de hengstenhouderij, stallen, museum met klederdrachten, sjezen, arrensleden, koetsen en rijtuigen. Om 12.30 staat een uitgebreide lunch op het programma. Vanaf 14.00 uur is er een demonstratie met aansluitend een kür op muziek. Aansluitend is er koffie/thee. Om 15.45 begint de terugreis met als afsluiting een diner bij het Wapen van Wesepe. De kosten bedragen 55 euro per persoon. Vertrek is om 9.00 uur vanaf het kerkplein in Wesepe. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 6 mei opgeven bij Mientje Lam, tel: 0570-531960. De organisatie is in handen van de ouderensoos Wesepe en omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.