Regen kan Orangepop niet deren

NIEUW HEETEN – De tiende editie van Orangepop in Nieuw Heeten, afgelopen Koningsdag, is perfect verlopen, zo laat Sander Schiphorst weten namens de organisatie van het festival.

In de vooravond viel er nog even wat regen, maar de parasols en andere overkappingen boden genoeg ruimte om te schuilen. “Vanaf een uurtje of acht kwam ook de jeugd uit de buurtdorpen”, vertelt Sander.

“Toen stond het bomvol. Op het hoogtepunt waren er zo’n tweeduizend bezoekers. En het bleef ook lang druk. Het blokje Nederlandstalig met Zwarte Jannes (foto, red.), Django Wagner en Harten 10 sloeg aan, maar de show van Black Tie Monkey Squad ook. Top 40-materiaal, van rock tot Ronnie Flex en dan in een hoog tempo en alles door elkaar. Al met al was het een supereditie!”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.