Projectkoor voor Hemelvaart Olst

OLST – De protestantse kerk in Olst start in mei met een projectkoor voor de Hemelvaartsdienst op 30 mei in de Dorpskerk. Iedereen – kerkganger of niet, ervaren zanger of niet – kan meedoen. In de aanloop naar de dienst (aanvang om 19.30 uur) repeteren de deelnemers vier keer. Het project wordt beëindigd met de dienst. Met Hemelvaart ontvangt de kerk van Olst ook nog een tiental pelgrims van de Spil (een plek tussen herberg en klooster). Zij lopen in het voetspoor van de Moderne Devotie, een route tussen Deventer en Zwolle.

Het koorproject staat onder leiding van Carien Duursema; Roelof van den Berg is verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding.

De repetities zijn op de dinsdagen 7, 14, 21 en 28 mei van 20.15 tot 21.45 uur (vanaf 20.00 uur inloop met koffie/thee) in de Bastiaan. Deelname is gratis. Aanmelding bij Esther Coes, mob. 06-11012663, e-mail egcoes@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.