Programma Ribs & Blues 2019 bijna compleet

RAALTE – Met Pinksteren kunnen bezoekers van Ribs & Blues drie dagen lang gratis genieten van in totaal 24 internationale roots – en bluesacts. Bijna alle acts, op één na, zijn nu bevestigd.

Aan de line up voor zondag 9 juni zijn toegevoegd: Matt Schofield (UK), Flavium (NL), Mell & Vintage Future (NL), Eli Paperboy Reed (USA), Legendary Shack Shakers (USA) en Nona (NL). De laatste open plek op tweede Pinksterdag wordt bezet door Blackbird (NL)

Voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues is zeer enthousiast over het programma dat alle dagen helemaal gratis toegankelijk is. “We doen waar we goed in zijn, roots -en blues gerelateerde topacts neerzetten in een fantastische entourage met een unieke sfeer. En dat helemaal gratis. We steken weloverwogen onze nek uit, het is niet zonder risico, maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze bezoekers dit gaan waarderen met een hoge opkomst.”

De grote Amerikaanse bands Gov’t Mule en BlackBerry Smoke en de zeer populaire Nederlandse festivalact MY BABY staan zaterdagavond op de Mainstage. In de andere tent op het festival presenteert Ribs & Blues op de openingsavond een compleet nieuw concept met de naam DELTA CLUB.

Groot Beumer: “Onze Delta Stage tent wordt ingericht als een sfeervolle nachtclub met een wervelend Vegas achtig showprogramma. Live band, danseressen, variété van niveau en uitdagende optredens van de ‘Queen of Burlesque’ Fay Loren in een levensgroot champagneglas gaan de zinnen prikkelen,” zo verwacht de voorzitter.

Tijdens beide Pinksterdagen opent Ribs & Blues ook het bekende Kidsadventureland voor de jongere bezoekers, is er volop straattheater te bewonderen en natuurlijk zijn spareribs in alle smaken weer volop verkrijgbaar.

Matt Schofield Foto: Sam Hare

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.