Poorten Zwembad De Welters bijna weer open

WIJHE – Woensdagmiddag 24 april om 13.30 uur opent Zwembad De Welters in Wijhe weer haar poorten voor het publiek. Tot en met zaterdag 7 september kan de zwemliefhebber van maandag tot en met zondag op vaste tijden terecht in het openluchtzwembad in Wijhe. Er is net als in 2018 een ruime openstelling in de weekenden. Bij heel mooi weer zal het seizoen verlengd worden tot en met zaterdag 14 september.

Het zwembad is dagelijks geopend voor recreatieve zwemmers, het school zwemmen (doordeweekse dagen) en voor het diploma zwemmen voor A, B en C. Daarnaast biedt de Wijhese Zwemclub (WZC) wederom haar trainingen voor de verdere diploma’s en waterpoloafdeling aan. De voorverkoop van zwemabonnementen is reeds gestart en duurt tot en met dinsdag 23 april. Iedereen kan terecht bij het gemeentehuis in Wijhe en het Holstohus in Olst (tijdens reguliere openingstijden). Geïnteresseerden in de zwemlessen voor A, B en C kunnen een kijkje nemen op de totaal vernieuwde website: staging2.zwembaddewelters.nl. Daar is uiteraard ook informatie te vinden over de openingstijden, alle toegangsprijzen en de zwemabonnementen.

Het bestuur van Stichting Zwembad De Welters is trots op het feit dat het de bezoeker nóg meer kan bedienen. Te denken valt zogezegd aan ruime, vaste openingstijden, een modern nieuw kassasysteem én betere faciliteiten voor de bezoeker op het zwembadterrein. Zo is er wederom een zonneterras gecreëerd met nieuw terrasmeubilair. Daarnaast is er op de zonneweide een groot springkussen geplaatst om de jeugd extra te bedienen in speelfaciliteiten. Alles is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors en Vrienden van de Welters.

Ontmoetingsplek

“Zwembad De Welters zal nóg meer dan ooit een ontmoetingsplek worden voor jong én oud, waarbij het zwemmen centraal staat”, vertelt Wilco Roetert Steenbruggen, secretaris van Stichting Zwembad De Welters. “Samen met álle vrijwilligers, sponsors én donateurs zorgen wij ervoor dat Zwembad De Welters bruist als nooit tevoren. Wij zijn in ieder geval klaar voor de start!”

Voor 25 euro per jaar kan iedereen donateur worden. Alle inkomsten uit het ‘project’ Vrienden van de Welters én sponsoring vanuit het bedrijfsleven worden gebruikt voor het beheer en de exploitatie van het zwembad. Het aanmeldformulier is te vinden op de website: staging2.zwembaddewelters.nl en vanaf 24 april ook bij de kassa van het zwembad.

Foto: Het Waterspektakel bij Zwembad De Welters.
Fotograaf: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.