Palmpasen in Lemelerveld

LEMELERVELD – Zondagmorgen was het een drukte van belang bij de Brugkerk, de Raad van Kerken hield hier de Palmpasendienst. De kinderen stonden er met hun palmpaasstok in de hand en zelfs de koning op een ezel, kwam kijken. De ezel had er duidelijk zin in, hij ging maar wat graag voorop in de optocht. Onder gezang ging de stoet naar binnen om vervolgens een rondje door de kerk te maken. Na afloop van de viering ging men in optocht naar Brugstede, waar ook een rondje door het huis werd gemaakt. En ook hier kende de ezel geen drempelvrees, dit tot genoegen van de bewoners. Er werd gezongen en de kinderen kregen een kleine traktatie. Met een dankwoord namens de bewoners ging iedereen tevreden terug naar de Brugkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.