Paaswandeling vanuit Heeten

HEETEN – Voor de zesde keer organiseert de Wandelgroep Heeten op maandag 22 april, Tweede paasdag, een voorjaarswandeltocht. Er zijn vier verschillende afstanden: 7,5 km, 15 km, 20 km en 30 km.

De routes gaan zowel over verharde als onverharde paden. Start- en eindpunt is Manege Heeten aan de Schöpkesdijk 1. Starten is mogelijk vanaf 8.30 uur. De inschrijving voor de 30 km is geopend tot 10.00 uur; voor de 20 km tot 11.00 uur; voor de 15 km tot 11.30 uur en voor de 7,5 km tot 13.00 uur.

Honden zijn niet toegestaan. De deelnamekosten bedragen 3 euro (1 euro korting voor leden van de bond; kinderen tot en met 12 jaar gratis). Kijk voor meer informatie op staging2.wandelgroepheeten.jouwweb.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.