Home / Sallandcentraal / Paaswandeling in de Duursche Waarden

Paaswandeling in de Duursche Waarden

DEN NUL – Wie zin heeft om op tweede paasdag een lange wandeling te maken is bij Staatsbosbeheer aan het goede adres. De wandeling brengt de deelnemers op de mooiste plekjes in de Duursche Waarden. De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt hen ondertussen van alles over dit unieke gebied en het beheer van Staatsbosbeheer.

Deze drie uur durende ruige tocht start op maandag 22 april om 13.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De kosten bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden kan via evenementen@infocentrumijssel.nl of 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.