Paasvuur in Middel klaar voor 21e editie

MIDDEL – Het Paasvuur in Middel is gereed. De Activiteiten commissie Middel is trots dat het gelukt is om voor de 21e keer een groot paasvuur te realiseren. Na weken van inzamelen van het snoeihout hebben de vele vrijwilligers een flinke ‘paasbaak’ bij elkaar gesprokkeld. Die is te vinden op het terrein van de familie Doorn aan de Woolsdijk.

Op zondag 21 april, eerste paasdag, gaat om 20.30 uur de hens erin. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom op het feestelijk aangeklede terrein met daarop een met fakkels verlicht pad naar het paasvuur en een tent waar gratis chocolademelk en koffie verkrijgbaar zijn.

Net als bij voorgaande edities kan er ook nu weer onder het genot van een hapje en drankje tijdens en na het paasvuur gezellig nagepraat worden met vrienden en kennissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.