Home / Sallandcentraal / Paastoertocht van MC Salland

Paastoertocht van MC Salland

LEMELE – MC Salland houdt op eerste paasdag, zondag 21 april, weer de jaarlijkse Paastoertocht voor motoren. De motorclub uit Lemele heeft routes uitgezet van 150 en 225 kilometer. Deze zijn aangemeld bij LOOT en de KNMV. De start is bij het clubgebouw aan de Korteveldsweg 18b in Lemele. Starten kan tussen 9.00 en 14.30 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro per motor. De koffie staat klaar. De routes zijn ook voor gps verkrijgbaar. Zie verder www.motorclub-salland.nl.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.