Oud voorzitter Lisanne Spanbroek uit Olst in het zonnetje gezet

OLST – Lisanne Spanbroek (31), voormalig voorzitter van de politieke jongerenorganisatie van het CDA en het CDJA Overijssel, is afgelopen ledenvergadering in het zonnetje gezet voor haar jarenlange inzet.

Van 2015 tot 2016 was Spanbroek voorzitter van CDJA Overijssel en zat zij in het Dagelijks Bestuur van CDA Overijssel. Hierna stroomde ze door naar het landelijke bestuur van het CDJA en ging aan de slag als bestuurslid Ledenwerving & Ledenbinding. Spanbroek heeft zich jarenlang ingezet om de positie van jongeren binnen en buiten de politiek te verbeteren. Momenteel zet ze zich in voor de opleiding en ontwikkeling van politici op het CDA partijbureau in Den Haag en als projectleider voor het Netwerk Politieke Opleiders NL, dat gesubsidieerd wordt door het ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties. Op 31 december jongsleden werd zij uitgeschreven bij het CDJA door het behalen van de “pensioengerechtigde” leeftijd.

Afgelopen dinsdag werd ze tijdens de ledenvergadering van CDJA Overijssel bedankt voor haar inzet. Ze is trots op de CDA-jongeren: “Met veel plezier heb ik lid mogen zijn van deze enthousiaste en ambitieuze jongerenvereniging. Ik heb ervaren dat het CDA jongeren echt de kans geeft om mee te doen, denken en praten.’’ Op de vraag of ze betrokken blijft bij CDJA Overijssel reageert ze enthousiast: ‘’Uiteraard blijf ik ze volgen. Ik heb door de jaren veel vriendschappen opgebouwd en help de jongeren graag waar ik kan.’’ Naast Lisanne Spanbroek neemt Marc Dorst, penningmeester van het landelijke CDJA, afscheid vanwege het aflopen van zijn termijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.