Opening zomerseizoen de Tippe voor abonnementhouders

HEINO – Zwembad de Tippe opent op zondag 28 april haar poorten. Ter ere van de start van het seizoen zijn er die dag tussen 13.00 en 15.00 uur tal van leuke activiteiten in en rond de baden voor abonnementhouders.

Stichting Vrienden van de Tippe biedt koffie, thee, ranja en wat lekkers aan. Vanaf maandag 29 april is zwembad de Tippe geopend voor alle zwemliefhebbers. Het zwemseizoen loopt tot en met zondag 1 september.

Gedurende het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd in samenwerking met de Vrienden van de Tippe. Dat betekent zwemmen en diverse sport- en spellattributen zoals een airtrampoline, schommels, beachveld en een pannakooi. Een groot gedeelte van de Tippe is rookvrij. Door middel van plattegronden en bordjes wordt de rookvrije zone aangegeven. Zie verder staging2.zwembaddetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.