Opening Motion Milon in centrum Raalte

RAALTE – Mariëlle Nahuis opent op zaterdag 13 april de deuren van Sport- en vitaliteitsstudio Motion Milon aan de Grotestraat 25 in Raalte. “Kleinschalig, overzichtelijk en heerlijk in het centrum van Raalte”, zo zegt ze zelf.

Mariëlle werkt met de Milon cirkel. Deze bestaat uit twaalf volautomatische fitnessapparaten, waarop haar bezoekers onder begeleiding trainen. “De Milon cirkel biedt een veilige en effectieve manier van sporten en is zeer efficiënt als het gaat om fit worden, afslanken en verbeteren van rugproblemen”, vertelt Mariëlle. “Na twee rondes, in totaal 35 minuten, ben je al klaar. Er gaat geen tijd verloren omdat je gewichten moet verwisselen en je hoeft nooit te wachten tot een apparaat vrij is, iedereen draait tegelijk door. Het is een zeer veilige manier van trainen en geschikt voor iedereen. De apparaten stellen zich automatisch in op ieders persoonlijke programma. Doordat je in een vaste volgorde op de cirkel traint, word je ‘gedwongen’ alle belangrijke spiergroepen te trainen die je lichaam in balans houden. De arbeid/rustverhouding en afwisseling in kracht en cardio is optimaal ingesteld. Door die interval blijft je hartslag hoog, je stofwisseling langer actief en verbrand je meer calorieën. Ook de dagen na het sporten nog. Bewezen is dat een training 30 tot 40 procent meer rendement oplevert dan een reguliere fitnesstraining van negentig minuten. We zijn er klaar voor en hebben er veel zin in!”

Motion Milon houdt op zaterdag 13 en zondag 14 april twee open dagen. De deuren zijn geopend tussen 11.00 en 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.