Open repetities Olster Harmonie

OLST – De Olster Harmonie houdt de komende weken diverse open repetities in het Holstohus. Die zijn gepland op de woensdagen 3, 10 en 17 april.

Iedereen die een instrument speelt passend binnen een harmonieorkest, is welkom om mee te komen spelen in het A-orkest. Wikipedia geeft onder Harmonieorkest een overzicht van de instrumenten. Het B-orkest geeft ruimte aan alle instrumenten; van trompet of blokfluit tot cello, viool of gitaar.

De groep bestaat voornamelijk uit jongeren tot 16 jaar. Net als het A-orkest, staat ook het B-orkest onder leiding van dirigente Inge Donker. Het C-orkest biedt ruimte voor basisschool leerlingen. Het C-orkest start om 18.30 uur, gevolgd door B om 19.00 uur. Het A-orkest repeteert van 19.30 tot 21.30 uur.

Ook de slagwerkgroep en de Holstobloazers hebben in april open repetities. De slagwerkgroep repeteert op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in het Holstohus onder leiding van instructeur Frederik Roeland. De open repetities van de slagwerkgroep zijn gepland op 9, 16 en 23 april. De Holstobloazers zijn de blaaskapel van de vereniging. Deze groep repeteert elke eerste zondag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur in het TTV-gebouw bij Overwetering. Zondag 7 april staat de deur open om mee te blazen.

Voor meer informatie mail naar olsterharmonie@gmail.com of kom gewoon langs bij één van de repetities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.