Home / Sallandcentraal / Open huis bij Mdina Heeten

Open huis bij Mdina Heeten

HEETEN – Verzamelpand Mdina Heeten houdt op zaterdag 6 april een open huis. De ondernemers in Mdina, gevestigd in het voormalige pand van de Rabobank aan het Dorpsplein in Heeten, willen die dag tussen 12.00 en 18.00 uur laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Rian Ruiter voor deze gelegenheid woordvoerster van de open dag en eigenaresse van de kapsalon State of Hair zegt: “De bezoekers kunnen tijdens de open middag kennis maken met alle gezichten achter de producten en diensten. Het blijkt in de praktijk dat veel mensen nog niet ontdekt hebben wat er allemaal bij Mdina te zien en te doen is. Door een laagdrempelige open middag te organiseren, hopen we hier verandering in aan te brengen.” Mdina, de naam is ontleend aan een klein gezellig dorpje met winkels in Malta, bestaat nu drie jaar. De locatie biedt naast de verkoopruimte van allerlei producten, ook ruimte aan bij voorkeur Heetense ondernemers, die hun producten en/of diensten aanbieden naar het model shop-in-shop principe. Bas en Ayleen Aarnink zijn de jonge enthousiaste ondernemers en het brein achter het concept.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.