Open huis bij Mdina Heeten

HEETEN – Verzamelpand Mdina Heeten houdt op zaterdag 6 april een open huis. De ondernemers in Mdina, gevestigd in het voormalige pand van de Rabobank aan het Dorpsplein in Heeten, willen die dag tussen 12.00 en 18.00 uur laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Rian Ruiter voor deze gelegenheid woordvoerster van de open dag en eigenaresse van de kapsalon State of Hair zegt: “De bezoekers kunnen tijdens de open middag kennis maken met alle gezichten achter de producten en diensten. Het blijkt in de praktijk dat veel mensen nog niet ontdekt hebben wat er allemaal bij Mdina te zien en te doen is. Door een laagdrempelige open middag te organiseren, hopen we hier verandering in aan te brengen.” Mdina, de naam is ontleend aan een klein gezellig dorpje met winkels in Malta, bestaat nu drie jaar. De locatie biedt naast de verkoopruimte van allerlei producten, ook ruimte aan bij voorkeur Heetense ondernemers, die hun producten en/of diensten aanbieden naar het model shop-in-shop principe. Bas en Ayleen Aarnink zijn de jonge enthousiaste ondernemers en het brein achter het concept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.