Open dag voor genealogie in Wijhes Museum

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe presenteert op zaterdag 13 april een weer open dag in het teken van stamboomonderzoek in het Wijhes Museum. Dit is de laatste gelegenheid voor de zomer. De eerstvolgende open dag genealogie is op zaterdag 14 september. Vrijwilligers staan klaar om de bezoekers wegwijs te maken in de aanwezige historische bronnen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Het is handig een USB-stick mee te nemen. De bezoekers worden opgeroepen om oude foto’s, documenten, trouwboekjes en/of bidprentjes mee te nemen, zodat die ter plekke gescand kunnen worden. In het kader van ‘75 jaar Vrijheid’ in 2020 is de Historische Vereniging met name geïnteresseerd in persoonlijke verhalen, herinneringen, brieven, foto’s en dagboeken over de Tweede Wereldoorlog. De deuren zijn geopend van 10.30 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.