Open dagen bij Tuinen van Salland

REGIO – Drie tuineigenaren en de kwekerij van Arjan Schepers, verenigd onder de paraplu van ‘Tuinen van Salland’, openen op de zondagen 21 en 28 april en 5 mei hun poorten voor bezoekers.

Het gaat om de tuinen van Huys Beukenroode aan de Kennedylaan 20 in Raalte; Hof van Eigen-aardigheden aan de Krieghuisweg 7a in Raalte en de Tuin van Nynke Atsma aan de Oude Twentseweg 26 in Luttenberg. De drie particuliere tuinen bieden veel inspiratie voor mensen met groene vingers. Ze zijn zeer verschillend qua inrichting en bloemen- en plantengebruik. De eigenaren doen elk jaar weer hun best om hun tuin om te toveren tot een ‘kleine Keukenhof’.

Op de kwekerij van Arjan Schepers aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem zijn opgepotte bloeiende bollen en andere voorjaarsbloeiers te koop. De tuinen en de kwekerij zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee met wat lekkers) per tuin; bezoek van de kwekerij is gratis. Zie verder staging2.tuinenvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.