Ook glasvezel voor Marle en Welsum

WIJHE – Aannemer Van Gelder is nu ook aan de westzijde van de IJssel, in Welsum en Marle, begonnen met de aanleg van glasvezel. Het oostelijke deel van het buitengebied van de gemeente Olst-Wijhe heeft in de afgelopen periode al glasvezel gekregen.

De planning is dat de werkzaamheden voor de zomer van 2020 worden afgerond. De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van de weeromstandigheden. In het buitengebied kan men overlast ondervinden door deels afgezette wegen of wegversmallingen. Meer informatie is te vinden op de website, waar geïnteresseerden voor glasvezel zich ook nog steeds aanmelden.

Foto: Glasvezel Buitenaf

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.