Home / Sallandcentraal / Ook glasvezel voor Marle en Welsum

Ook glasvezel voor Marle en Welsum

WIJHE – Aannemer Van Gelder is nu ook aan de westzijde van de IJssel, in Welsum en Marle, begonnen met de aanleg van glasvezel. Het oostelijke deel van het buitengebied van de gemeente Olst-Wijhe heeft in de afgelopen periode al glasvezel gekregen.

De planning is dat de werkzaamheden voor de zomer van 2020 worden afgerond. De voortgang van de werkzaamheden is afhankelijk van de weeromstandigheden. In het buitengebied kan men overlast ondervinden door deels afgezette wegen of wegversmallingen. Meer informatie is te vinden op de website, waar geïnteresseerden voor glasvezel zich ook nog steeds aanmelden.

Foto: Glasvezel Buitenaf

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

One comment

  1. Ook allemaal Diana de Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.