Onvergetelijk mannenuitje voor bewoners ZGR

.

REGIO – Afgelopen vrijdagavond beleefden de mannelijke bewoners van Sallandse ouderenzorgorganisatie ZGR een onvergetelijke avond. Onder begeleiding van medewerkers, vrijwilligers en familieleden mochten zij gratis de wedstrijd van Go Ahead Eagles tegen RKC Waalwijk bijwonen.

Het begon allemaal enkele maanden geleden toen medewerkster welzijn Sandra Ruiter, haar stoute schoenen aantrok en een mail stuurde naar Go Ahead Eagles. “Want hoe leuk zou het zijn om ‘onze mannen’ mee te nemen naar een echte voetbalwedstrijd.” Haar aanstekelijke enthousiasme zorgde ervoor dat ZGR afgelopen vrijdag met ruim vijftig man gratis om 20.00 uur bij de aftrap aanwezig mochten zijn.

De voorpret begon echter al eerder op de avond. Rond 17.00 uur parkeerde de Go Ahead Eagles spelersbus namelijk voor woonzorglocatie ZGR Brugstede in Lemelerveld, die de mannen geheel in stijl naar de Adelaarshorst bracht. Onderweg werden enthousiaste supporters opgepikt bij vier andere woonzorglocaties van ZGR in Raalte en Heeten, waarna de volle spelersbus uiteindelijk rond 19.30 uur bij het stadion arriveerde, waar de weg al was vrijgemaakt voor de VIP-gasten van de avond. De luide toejuichingen van de ZGR-mascottes resulteerde uiteindelijk niet in een overwinning voor de Eagles. Een kleine smet op een bijzonder geslaagd mannenuitje!

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.