Ontmoetingscafé in ‘t Spoc Wijhe

WIJHE – WijZ welzijn houdt op zaterdag 20 april een nieuwe editie van het jongeren ontmoetingscafé bij ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking. Het draait om gezelligheid en het leggen van contacten. Daarnaast wordt gezorgd voor dartborden, tafelvoetbal, diverse spellen en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje. Het jongeren ontmoetingscafé duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie bel naar Annika Nijboer, mob. 06- 32452433.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.