Home / Sallandcentraal / Odayin trio weer naar Wijhe

Odayin trio weer naar Wijhe

WIJHE – Het Odayin trio verzorgt op zondag 7 april een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. Odayin is het Armeense woord voor ‘lucht’.

Het pianotrio bestaat uit Hanke Scheffer (piano), Hrayr Ter-Sargsyan (viool) en Noam Staal (cello). De drie musici hebben elkaar leren kennen aan het ArteZ conservatorium in Zwolle. Sindsdien vormen ze een succesvol pianotrio.

In het najaar van 2017 speelden ze voor het eerst in Wijhe. Toen moest Hanke zich nog redden met de oude piano in de kerk. Voor de organisatoren van de koffieconcerten was dat de aanleiding om een actie voor een goede vleugel te beginnen. Nu staat die vleugel er dank zij vele giften en subsidies.

Op het programma staan composities van Beethoven en Bloch. Het concertprogramma duurt een klein uur. In verband met de zomertijd begint het concert nu om 11.15 uur. Inloop vanaf 11.00 uur. Koffie staat klaar. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten. Zie ook www.vriendennicolaas.nl.

Foto: Bemind fotografie

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.