Noordmanshoek en Olst-Wijhe tekenen samenwerkingsovereenkomst

OLST-WIJHE – Stichting De Noordmanshoek en de gemeente Olst-Wijhe hebben dinsdag een samenwerkingsovereenkomst getekend met als doel om het gebied Noordmanshoek in Wijhe te herontwikkelen.

Op het terrein de Noordmanshoek in Wijhe wordt gewerkt aan een plan met een gevarieerde en duurzame invulling. Naast ruimte voor zonnepanelen wordt een verscheidenheid aan vegetatie aangelegd zodat het gebied ook aantrekkelijk wordt voor inwoners.

Wethouder Herman Engberink: “Om te komen tot de herontwikkeling door Stichting De Noordmanshoek was het wenselijk om een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. Met deze overeenkomst worden de taken en rollen van beide partijen vastgelegd. Dit zorgt voor duidelijkheid in de verwachtingen over en weer.”

Anton Kleine Schaars, voorzitter van Stichting De Noordmanshoek: “Ik ben blij met de samenwerkingsovereenkomst. Alles is nu formeel geregeld. Nog blijer ben ik met de bijdrage van de Nationale Postcode Loterij via Natuur en Milieu Overijssel. Prachtig dat op dit moment deze middelen komen. Het is een geweldige duw in de rug, nu kunnen we vaart maken. Deze middelen helpen ook om er iets moois te maken. Ik hoop dat het een visitekaartje voor Wijhe wordt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.