Nieuwe Oldtimertoertocht op de Eikelhof

OLST – Zondag 12 mei kan een Oldtimertoertocht gereden worden, vanaf het feestterrein aan de Bevrijdingsweg door het prachtige Sallandse land. Met een oude motor of auto kan meegedaan worden aan deze ouderwets gezellige rit, over de vele kleine wegen die tezamen een lint van 60 kilometer vormen.

De Oranjefeesten worden dit jaar opgeluisterd door de jaarlijkse brommertoertocht én een nieuwe, opgefriste, oldtimertoertocht. Voor auto’s en motoren is een route van ongeveer 60 km uitgezet die individueel gereden kan worden. De inschrijving is vanaf 10.00 uur in de feesttent, start vanaf 10.30 uur. Koffie met krentenbrood staat klaar en onderweg kan ook nog een consumptie genuttigd worden. Het inschrijfgeld is 5 euro.

Er wordt gereden aan de hand van een routebeschrijving en kaart, individueel of in een groepje. Het tempo bepaalt men zelf, ook de tijd die genomen wordt voor de rit. Genieten van de rit en de omgeving staat voorop. Bij eventuele pech kan contact opgenomen worden met de bezemwagen.

Meer informatie is te vinden op: staging2.oranjefeesteneikelhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.