Nieuw op Ribs & Blues: Delta Club

RAALTE – Bezoekers van Ribs & Blues kunnen op zaterdagavond 8 juni genieten van een nieuw initiatief: Delta Club. De tent met de Delta Stage wordt ingericht als sfeervolle nachtclub. De gasten krijgen een showprogramma met uiteenlopende acts gepresenteerd. Danseressen, theater, livebands en de sensuele ‘Queen of Burlesque’ staan hier centraal.

“De Delta Club mag een blijvertje gaan worden op Ribs & Blues”, zegt Marc Hollander van de club-organisatie. “Met gevarieerd en vooral visueel entertainment in de broeierige sfeer van een Vegas-achtige nachtclub.” Volgens Hollander past dit nieuwe concept prima bij het inmiddels 23 jaar bestaande roots -en bluesfestival. “Fantastische en pure muziek hebben we genoeg, maar het oog wil ook wat. In onze Delta Club is veel mogelijk. Veel bezoekers van Ribs & Blues komen ook niet alleen voor de muziek, maar voor de geweldige sfeer en die wordt met deze club zeker verhoogd.”

De Amerikaanse bands Gov’t Mule, Blackberry Smoke en de populaire Nederlandse festivalact MY BABY spelen zaterdagavond op de Mainstage. De showtijden in de Delta Club worden zoveel mogelijk afgestemd op de pauzes van deze bands zodat iedereen de sfeer in deze nieuwe club kan ervaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.