Nieuw logo voor het Midzomerfeest in Mariënheem

MARIËNHEEM – De 35e editie van het Midzomerfeest in Mariënheem krijgt een nieuw logo. De wens voor een nieuw logo werd uitgesproken bij de eerste vergadering van 2019, dus werd Nick Dozeman van The Brandshed ingeschakeld om een nieuwe huisstijl en bijbehorend logo uit de grond te stampen. “We willen onze uitstraling graag verfrissen en wat ons betreft mag het ook wel wat meer met een knipoog. Dankzij de nieuwe kleuren in combinatie met ‘Mr. Marrie’ moet dit wel lukken”, zegt voorzitter Holtmaat.

De vraag is natuurlijk: wat betekent Marrie? “Je zult vast wel eens een Mariënhemer hebben gehoord die ‘Marrie!!’ riep. Het is in de Mariënheemse volksmond niet veel anders dan ‘gaaf’ of ‘cool’. Stel, het is weer zondagochtend en je staat met jouw voetbalteam op het voetbalveld. Een teamgenoot van je dribbelt met de bal naar de middenstip en schiet vanaf daar via de onderkant van de lat de bal erin. Dat is nou echt ‘Marrie’!”

Het Midzomerfeest in Mariënheem is dit jaar op 21, 22 en 23 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.