Motel Westcoast, Juf Roos en Matroesjka in HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater biedt de komende dagen een programma vol muziek, cabaret en jeugdtheater. Het Raalter theater krijgt op vrijdag 19 april bezoek van Motel Westcoast met de meest populaire Amerikaanse Westcoast-nummers (uitverkocht), op maandag 22 april van Juf Roos en op donderdag 25 april van het muzikale cabaretduo Matroesjka.

Motel Westcoast brengt al tien jaar theaterconcerten met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-liedjes aller tijden. In deze zevende editie brengen Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee en Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band ‘zonnige’ liedjes van bands als Eagles, The Beach Boys, The Byrds, Crosby, Stills & Nash, The Doobie Brothers, Fleetwood Mac, CCR, Joni Mitchell, Steely Dan en Kenny Loggins. Hoewel het concert is uitverkocht, is het nog wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Juf Roos is dé YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven de personages Juf Roos en Gijs vrolijke avonturen en zingen ze oer-Hollandse liedjes. Op tweede paasdag komen ze voor het eerst naar het HOFtheater voor een doldwaas avontuur (minimale leeftijd 2 jaar). Juf Roos wil graag op vakantie en belandt op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is die toch? In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen. Juf Roos staat die dag twee keer op de planken. De voorstelling van 16.00 uur is al uitverkocht, voor die van 13.30 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten kosten 15 euro per stuk.

https://staging2.youtube.com/watch?v=raxsVM_MVbc

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, muzikaal en grappig. In ‘Brainwash’, op donderdag 25 april te zien in het HOFtheater, fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Hun stemmen hypnotiseren het publiek en hun liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. “Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden”, zo stelt het tweetal. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro per stuk.

Tickets voor de voorstellingen zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Matroesjka. Foto: Curly and Straight

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.