Mooie foto’s van Salland? Deel ze met ons!

De lente is inmiddels in volle glorie losgebarsten en dat betekent weer prachtige kleuren in de natuur. Met de zomer voor de boeg biedt dat de komende maanden volop kansen voor het maken van mooie (natuur)foto’s in Salland!

De komende maanden gaan wij de mooiste foto’s van Salland delen via Instagram. Heb jij een prachtig plaatje geschoten? Een zonsopkomst, die koe in de wei of dat herkenbare gebouw in jouw dorp? Deel hem met ons!

Foto’s zijn in te sturen via redactie@sallandcentraal.nl, maar je kunt hem ook zelf posten op Instagram. Gebruik de hashtag #sallandcentraal of tag ons in het bericht, zodat de foto bij de redactie terecht komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😍 Het Overijssels kanaal is prachtig! #salland #sallandcentraal #nature #overijssel

Een bericht gedeeld door Salland Centraal (@sallandcentraal) op

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.