Home / Sallandcentraal / Melodies op Koningsdag in Wijhe met Donutcare

Melodies op Koningsdag in Wijhe met Donutcare

WIJHE – De Melodies uit Raalte krijgen tijdens de twee optredens die ze op Koningsdag geven in de Nicolaaskerk in Wijhe versterking van de Wijhese rapper Donutcare. De Melodies, een orkest voor mensen met een verstandelijke handicap, brengen een repertoire dat varieert van Nederlandstalig tot licht klassiek. Donutcare, de artiestennaam van Ruben Sluiter, heeft samen met Leon van de Melodies een speciaal nummer geschreven dat de twee ten gehore zullen brengen. Daarnaast rapt Donutcare ook zijn nummer ‘De Droom’. De concerten van De Melodies beginnen om 12.00 en 13.00 uur.

Lees ook

Geen NK Cross in Nijverdal: ‘We kunnen de veiligheid niet garanderen’

NIJVERDAL – De Nijverdalse ASV Atletics ziet er van af om de Nederlands Kampioenschappen Crosslopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.