Melodies op Koningsdag in Wijhe met Donutcare

WIJHE – De Melodies uit Raalte krijgen tijdens de twee optredens die ze op Koningsdag geven in de Nicolaaskerk in Wijhe versterking van de Wijhese rapper Donutcare. De Melodies, een orkest voor mensen met een verstandelijke handicap, brengen een repertoire dat varieert van Nederlandstalig tot licht klassiek. Donutcare, de artiestennaam van Ruben Sluiter, heeft samen met Leon van de Melodies een speciaal nummer geschreven dat de twee ten gehore zullen brengen. Daarnaast rapt Donutcare ook zijn nummer ‘De Droom’. De concerten van De Melodies beginnen om 12.00 en 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.