Home / Sallandcentraal / Lon 2 You voor assistentie en zorg

Lon 2 You voor assistentie en zorg

BOSKAMP – Lon Hooghoudt uit Boskamp is gestart met haar eigen bureau ‘Lon 2 You’. Onder die naam biedt ze assistentie op het gebeid van zorg, organisatie en sociale ondersteuning. Door haar jarenlange ervaring in de geschenk- en modebranche neemt ze ook een flinke dosis creativiteit mee. “Sfeer creëren zit in mijn bloed”, zegt Lon. “Zo ook het etaleren en inrichten van de winkels, beurzen/fairs; de organisatie van modeshows en het contact met de klanten, personeel en groothandels.” Lon kan ingehuurd worden als gezelschap/ondersteuner van een dagje uit of winkelen, de organisatie van feesten, vervanging of ondersteuning van mantelzorgers, regelwerk bij verhuizingen, chauffeurswerk en zorg voor huisdieren (bij afwezigheid). Zie verder www.lon2you.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.