Lon 2 You voor assistentie en zorg

BOSKAMP – Lon Hooghoudt uit Boskamp is gestart met haar eigen bureau ‘Lon 2 You’. Onder die naam biedt ze assistentie op het gebeid van zorg, organisatie en sociale ondersteuning. Door haar jarenlange ervaring in de geschenk- en modebranche neemt ze ook een flinke dosis creativiteit mee. “Sfeer creëren zit in mijn bloed”, zegt Lon. “Zo ook het etaleren en inrichten van de winkels, beurzen/fairs; de organisatie van modeshows en het contact met de klanten, personeel en groothandels.” Lon kan ingehuurd worden als gezelschap/ondersteuner van een dagje uit of winkelen, de organisatie van feesten, vervanging of ondersteuning van mantelzorgers, regelwerk bij verhuizingen, chauffeurswerk en zorg voor huisdieren (bij afwezigheid). Zie verder staging2.lon2you.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.