Liften van Heino naar Gibraltar: Mirko ligt op koers

Afgelopen maandag vertrok hij vanuit Heino, op weg naar Gibraltar. Liftend probeert de net afgestudeerde Mirko Schokker de reis af te leggen. Inmiddels heeft hij de Noord-Franse stad Metz bereikt.

“Het lijkt me gewoon een ontzettend gave uitdaging”, zei Mirko maandag tegenover RTV Oost. “Het zuidelijkste puntje van Europa, het is tof om dat mee te maken.” De verslaggever van de regionale omroep gaf hem de eerste lift, waarmee het avontuur begon.

Bij Maastricht passeerde Mirko de grens met België en dinsdag bereikte hij Luxemburg. Inmiddels heeft hij het groothertogdom alweer verlaten en is hij in de Franse stad Metz aangekomen. Daarmee heeft Mirko er inmiddels 512 kilometer op zitten en zijn er nog zo’n 2.200 te gaan tot Gibraltar.

De reis van Mirko is hier te volgen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.