Lenterit van Motorclub Ram Raalte

RAALTE – Motorclub RAM Raalte houdt op zondag 28 april de jaarlijkse Lenterit. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 150 of 225 km. Beide routes gaan richting Twente en in beide routes is een koffie/lunchstop opgenomen. De rit is aangemeld bij KNMV en LOOT. Na aanmelding (via e-mail toercommissie@ramraalte.nl) krijgt men de route enkele dagen voor de rit toegezonden. De route is als GDB bestand beschikbaar voor Garmin, daarnaast is er ook een GPX bestand voor onder andere TomTom en de tracks van de routes, waarmee het GPS toestel zelf de route kan berekenen. Bij niet afmelden na de rit, worden geen punten voor de LOOT toercompetitie en de KNMV-clubkompetitie vergaard; afmelden kan tot 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en is inclusief een kop koffie bij de start. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur bij Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte. Via staging2.ramraalte.nl/open-ritten/ kan het KNMV-LOOT inschrijfformulier gedownload worden en alvast thuis worden ingevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.