Landschap Overijssel bedankt vrijwilligers voor werk in de natuur

OLST – Landschap Overijssel bedankte dinsdagavond alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens ruim 100.000 uur werk in natuur en landschap in Overijssel. Op de slotavond van het winterseizoen vrijwillig landschapsbeheer kwamen 160 vrijwilligers bijeen in Het Holstohus in Olst.

Zij laten na hun noeste arbeid onder meer bijna 1.800 knotbomen, 2.000 fruitbomen en ruim 10 kilometer goed onderhouden heg en houtwal achter voor bewoners en bezoekers van Overijssel. In verband met het broedseizoen houden de vrijwilligers het even voor gezien. In het najaar gaan ze weer aan de slag om Overijssel mooi te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.