Home / Sallandcentraal / Landschap Overijssel bedankt vrijwilligers voor werk in de natuur

Landschap Overijssel bedankt vrijwilligers voor werk in de natuur

OLST – Landschap Overijssel bedankte dinsdagavond alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens ruim 100.000 uur werk in natuur en landschap in Overijssel. Op de slotavond van het winterseizoen vrijwillig landschapsbeheer kwamen 160 vrijwilligers bijeen in Het Holstohus in Olst.

Zij laten na hun noeste arbeid onder meer bijna 1.800 knotbomen, 2.000 fruitbomen en ruim 10 kilometer goed onderhouden heg en houtwal achter voor bewoners en bezoekers van Overijssel. In verband met het broedseizoen houden de vrijwilligers het even voor gezien. In het najaar gaan ze weer aan de slag om Overijssel mooi te houden.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.