Ladies Day Toernooi Ramele

RAALTE – Op dinsdag 11 juni vindt het jaarlijkse Ladies Day tennis(dubbel)toernooi plaats bij racketcentrum Ramele. Dit is een damestoernooi voor leden en niet-leden. Ieder koppel speelt drie partijen. Er staan leuke stands van onder meer: Lookx&more, Yoga Veerkracht, Handletteren&zo, Ingrids Tupperware en Tennisdiva kleding. Bovendien is er een verloting. Opgave kan via staging2.tvramele.nl of maak gebruik van het inschrijfformulier, dat af te halen is bij tennisvereniging racketcentrum Ramele aan de Hammerweg 8 in Raalte. Sluiting inschrijving 28 mei. Voor meer informatie neem contact op met Ingrid of Dorian via tel. 06-81383067 of via: ladiesdayramele@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.