Home / Sallandcentraal / Ladies Day Toernooi Ramele

Ladies Day Toernooi Ramele

RAALTE – Op dinsdag 11 juni vindt het jaarlijkse Ladies Day tennis(dubbel)toernooi plaats bij racketcentrum Ramele. Dit is een damestoernooi voor leden en niet-leden. Ieder koppel speelt drie partijen. Er staan leuke stands van onder meer: Lookx&more, Yoga Veerkracht, Handletteren&zo, Ingrids Tupperware en Tennisdiva kleding. Bovendien is er een verloting. Opgave kan via www.tvramele.nl of maak gebruik van het inschrijfformulier, dat af te halen is bij tennisvereniging racketcentrum Ramele aan de Hammerweg 8 in Raalte. Sluiting inschrijving 28 mei. Voor meer informatie neem contact op met Ingrid of Dorian via tel. 06-81383067 of via: ladiesdayramele@gmail.com.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.