Kwiek verder met Van Rhee en Woudstra

RAALTE – Handbalvereniging PCA Kwiek uit Raalte heeft Tonio van Rhee en Henk Woudstra aangesteld als trainers van het eerste damesteam voor het komende seizoen. De twee zijn al sinds februari actief als interim-trainer.

“Onder hun leiding heeft PCA Kwiek 1 zich met overtuiging geplaatst voor de nacompetitie van de eerste divisie, waar gestreden wordt voor een plek in de eredivisie”, zo motiveert de vereniging. Tonio van Rhee is al jaren als (keepers)trainer verbonden aan PCA Kwiek. Henk Woudstra was al twee keer eerder trainer van het eerste team.

Vorige trainer Jan Majoor kreeg begin dit jaar te horen dat de vereniging in het komende seizoen niet verder met hem wilde. Daarop besloot hij meteen te stoppen. In de Stentor beet hij van zich af. Hij stelde dat Monique Swartjes en Edward Wolf, respectievelijk trainers van B1 en A1, tegen hem samenspanden.

Bestuurslid Rosanne Blankhorst sprak dat overigens tegen. “De wens niet met hem door te gaan, komt vanuit de spelersgroep. Het ligt niet aan hem als persoon en ook de resultaten zijn prima. Dertien meiden geven echter aan stil te staan in hun persoonlijke ontwikkeling. Zes willen daarom stoppen als Jan zou aanblijven als hoofdtrainer.”

Edward Wolf wordt het komende seizoen de trainer van dames 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.