Kuiper Autoschade en Spuiterij viert 10-jarig bestaan

MARIËNHEEM – Kuiper Autoschade en Spuiterij in Mariënheem viert dit jaar het tienjarig bestaan. Eigenaar Danny Kuiper begon ooit in een schuur in Mariënheem en zijn activiteiten groeiden uit tot een professioneel en gediplomeerd spuitbedrijf, gespecialiseerd op het gebied van autoschades en herstel en spuiten van meubels en keukens. Daarmee richten hij en (inmiddels ook) zijn broer Joey zich zowel op de particuliere als zakelijke markt.

Als jochie bezocht Danny met zijn vader vele autocrosswedstrijden. Al toen ontstond het idee om zelf met een schadeherstelbedrijf te beginnen. Op zijn 19-de ging hij van start. En met succes. In 2012 kwam Joey hem versterken. “Het is hard werken, maar geeft veel voldoening, waar Joey en ik dag en nacht voor leven.”

Het bedrijf werd groot door mond-tot-mondreclame. “Aan reclame of marketing hebben we nooit tijd en aandacht besteed. Ons vak is schades herstellen en spuitwerk. Van moderne en klassieke auto’s tot motoren en brommers, van auto-onderdelen tot meubels en keukens. We houden van ons vak en willen dit uitstralen. We investeren, vragen veel van ons zelf, doen aan praktijkgerichte cursussen en laten ons bijscholen over de nieuwste en laatste ontwikkelingen alsook trends op ons vakgebied. Onlangs hebben we geïnvesteerd in een grotere en volledig nieuwe spuitcabine.”

In verband met het tweede lustrum is er elke maand van 2019 een speciale actie bij het bedrijf. In mei geldt bijvoorbeeld een korting van 25 procent op het spuitwerk van motorkappen in geval van steenslag of overige schade; in de maand juni volgt een korting van 30 procent op het spuitwerk van het tweede artikel. Tijdens het Midzomerfeest houdt Kuiper Autoschade en Spuiterij een open dag met leuke acties. Het bedrijf is te vinden aan Het Fiester 2 in Mariënheem, tel. 0572-366653; e-mail: info@kuiper-spuiterij.nl. Zie verder staging2.kuiper-spuiterij.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.