Home / Sallandcentraal / Kraamkamers in de Duursche Waarden!

Kraamkamers in de Duursche Waarden!

DEN NUL – Lente! Er is volop jong leven in het natuurgebied de Duursche Waarden: een prachtig gebied waar veel dieren dankbaar gebruik maken van de ‘kraamkamer’. Welke dieren er voorkomen en wat dat te maken heeft met het gevoerde beheer door Staatsbosbeheer, komt u tijdens de belevenistocht allemaal te weten. Uw Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt u er alles over tijdens deze wandeling.
Deze drie uur durende ruige tocht, start op zondag 28 april 2019 om 9:30 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en duurt tot ong. 12:30 uur. Na afloop van de wandeling kunt u een bezoek brengen aan het infocentrum Den Nul. Geniet op het terras van het uitzicht over het water, neem een kijkje in de expositieruimte, of laat de kinderen spelen in de buitenspeelplaats. Kosten: 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Aanmelden kan bij Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl of via tel: 0570-745040. Spontaan meewandelen kan ook.

Tip: Het wandelpad kan modderig zijn. Waterdichte schoenen of laarzen zijn dan een echte aanrader en neem vooral een verrekijker mee!

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids. Kijk op www.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.