Home / Sallandcentraal / Koorproject in teken van The Beatles

Koorproject in teken van The Beatles

LEMELE/LEMELERVELD – De Raad van Kerken Lemele-Lemelerveld houdt op 9 en 10 november twee speciale vieringen omtrent The Beatles. Daartoe wordt, net zoals in 2013 en 2016, toen de vieringen in het teken stonden van respectievelijk U2 en 100% NL, een projectkoor opgericht. Dat staat onder leiding van Mieke Bruins. Het thema is ‘All you need is love’. De repetities, vijftien in totaal, starten in juni. Deze zijn telkens gepland op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Brugkerk in Lemelerveld. De repetitiedatums zijn: 4, 11, 18 en 25 juni; 2 en 9 juli; 3, 10, 17 en 24 september; 1, 8, 15 en 29 oktober en 5 november. De uitvoeringen zijn op 9 en 10 november in de Heilig Hartkerk. Deelname kost in totaal 15 euro. Er is plaats voor tachtig koorleden. Opgave bij Monique Vetker (voor 1 mei) via e-mail: moniquevetker@hotmail.nl. Men dient daarbij ook aan te geven welke zangstem men heeft: alt, sopraan, bas of tenor.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.