Koopzondag bij de Olsterhof met livemuziek en magical walks

OLST – Lifestylewinkel de Olsterhof in Olst houdt op 7 april weer een koopzondag. Zoals gebruikelijk gaat dat gepaard met muziek en een extra activiteit. Accordeonist Peter van Dijk brengt een veelzijdig repertoire: van (on)bekende smartlappen en levensliederen tot weemoedige Ierse ballades en Franse chansons.

Daarnaast verzorgt Karen Winkel van Lindes Hofje enkele rondleidingen in park de Olsterhof. Dit als voorproefje op een aantal speciale wandelingen die ze samen met Max Tack verzorgt. Tijdens deze magical walks laten de twee de wandelaars kennismaken met de kracht van de natuur onder invloed van de zon en maan. Daarbij is er ook aandacht voor Tai Chi en eetbare bloemen en planten.

De deuren van de Olsterhof zijn geopend vanaf 11.00 uur. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.