Koningsdag Laag Zuthem

.

LAAG ZUTHEM – Burgermeester Dadema opende vanmorgen officieel het Zuthems Koningsdagfeest. Het eigenlijke feest is net als andere jaren, gisteravond al van start gegaan met het ‘tentenbouwersfeest’. Sinds jaar en dag een gewoonte in Laag Zuthem. ‘Als de tent er toch staat, waarom er dan geen gebruik van maken’? De band Bad Shoes blies het dak van de tent en zorgde voor enorm veel gezelligheid.

Vanmorgen om 9.30 ging het feest verder met de optocht door het dorp, waarna de opening volgde in de feesttent. In verband met de regen is het programma hier en daar wat aangepast, de kinderspelen werden deze morgen in de tent gehouden en de trekker toertocht is iets later vertrokken.

“Vanmiddag wordt mooi weer verwacht. En als het dat niet het geval is, is het ook niet erg,” vertelde voorzitter Jaap Abbes van het Oranje Comité. “Met de zeskamp (14 teams) gaat iedereen tóch de Wetering in!”

De zeskamp begint om 17.30. Later vanavond begint om 21.00 de feestavond, met DJ Wiebe.

Dadema wenste de Zuthemers veel plezier. “De vergunning is tot vannacht 01.00 afgegeven, ik reken erop dat het dan weer rustig is en anders kom ik kijken,” zij hij met een knipoog.

Het feest gaat dus nog tot in de late uurtjes duren.

Meer foto's

.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.