Koffieconcert Saxalot in Nicolaaskerk

WIJHE – Saxofoonensemble Saxalot verzorgt op zondag 5 mei een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe.

Dit ensemble bestaat uit dertien, overwegend vrouwelijke, saxofonisten onder leiding van Gerard Gerrits. Deze in Olst (Boskamp) opgegroeide saxofonist en dirigent studeerde klassiek saxofoon (altsax) en saxofoon lichte muziek (baritonsax) aan het conservatorium van Zwolle. Als dirigent heeft hij de leiding over Saxalot en de Wijhese Harmonie.

Saxalot brengt een gevarieerd programma met arrangementen van klassieke composities van onder andere Pergolesi, Bach en Grieg, maar ook werken van Dvořák, Ravel en Piazolla. Het concertprogramma duurt een klein uur. Aanvang is om 11.15 uur; inloop vanaf 11.00 uur. Koffie staat klaar. De toegang is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici en de onkosten. Zie ook staging2.vriendennicolaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.