Klassiek concert in Trefpunt Heeten

HEETEN – Het gitaar- en celloduo Annedee Jaeger en Joris van Haaften treedt op zaterdag 13 april op in Kulturhus Trefpunt in Heeten. De twee spelen werken van Kurt Weill, Radamés Gnattali, Alain Mitéran, Hans Eisler, Jose Lezcano, Isaac Albéniz, Heitor Villa-Lobos, Laurindo Almeida en Astor Piazzola.

Annedee Jaeger volgde vanaf haar 17e de gitaaropleiding klassiek gitaar aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Ze specialiseerde zich in flamenco. Sindsdien speelt ze in verschillende ensembles. Joris van Haaften studeerde, na een afgeronde studie Bouwkunde in Delft, cello aan de conservatoria van Amsterdam en Tilburg. Hij volgde masterclasses in kamermuziek en solorepertoire. Joris heeft een speciale belangstelling voor onbekend of vergeten repertoire.

De organisatie van het concert is in handen van Heerensociëteit Salahom Heeten in samenwerking met KulturhusTrefpunt. Na afloop is er een nazit. De entree bedraagt 10 euro (5 euro voor de jeugd tot 18 jaar). Aanvang is om 20.15 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.